Gevolg gevend aan de voorschriften, uitgevaardigd door de regering, en omdat de strikte opvolging daarvan niet op een economische verantwoorde manier op de werf kan gebeuren, zowel voor het eigen personeel als voor de onderaannemers, maar vooral om de gezondheid van onze medewerkers en hun familie te beschermen, werd er beslist om met ingang van woensdag 18 maart 2020 (12u, conform de vraag van de autoriteiten) alle werven van A C H te sluiten en dit minstens tot en met 27 maart. De toestand zal dan opnieuw geëvalueerd worden.

Het is immers onmogelijk om de opgelegde regels wat betreft “social distancing” en hygiëne met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus correct en strikt na te leven op een bouwwerf. Het gaat om een gecontroleerde sluiting van de werven, waarbij de veiligheid prioritair is.

De oorsprong van A C H ligt in 1884. In die periode heeft de firma onder meer de Spaanse en Mexicaanse griep al meegemaakt. Niet zonder slag of stoot, maar met vaste wil en overtuiging zullen wij ook deze crisis doorstaan. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarvoor begrip kan opbrengen.