A C H Bouw staat voor respect.

Respect is het kernwoord in het bouwgebeuren. Bij A C H is dat respect voor kwaliteit, timing, budget en bouwpartners, maar ook voor de eigen werknemers en - last but not least - respect voor veiligheid en milieu.

Duurzame relaties met klanten kunnen enkel gebaseerd zijn op kwaliteit en aandacht voor timing en budget. Voor elk project wordt de juiste techniek gezocht en toegepast.

Vanuit het familiebedrijf dat aan de basis ligt van A C H - de moedermaatschappij stamt uit 1884 - werd een mensgerichte aanpak gecombineerd met collegialiteit. In het heden en de toekomst wordt dat aangevuld met professionaliteit, een resultaatgerichte manier van werken, discipline en kostenbewustzijn. Op elk niveau zorgt een gemotiveerd team van ervaren medewerkers ervoor dat ieder project tot een goed einde wordt gebracht.

De strikte opvolging van milieu- en veiligheidsvoorschriften wordt niet enkel bewaakt door e VCA**-certificatie, ieder teamlid wordt ervan doordrongen van bij het begin van elk project.

Expertise

Voor elk domein van de bouwsector kan A C H referenties voorleggen, zowel op vlak van nieuwbouw als renovatie.

Zwembaden

Als aandeelhouder van projecten in Kortrijk, Zwevegem, Brugge, Gent,... mag A C H zich marktleider noemen.

Renovatie

Een vak apart, waarbij nauwkeurig gewerkt moet worden. Het is iets waar A C H zich al sinds de begindagen op toelegt.

Sociale Woningbouw

Alle projecten verdienen dezelfde aandacht. Vandaar dat huisvestingsmaatschappijen met hetzelfde respect behandeld worden als privé klanten.