Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Design & Build

De PPS-formule (Publiek Private Samenwerking, een samenwerkingsvorm van publieke autoriteiten en de private sector) vindt steeds meer ingang.

De private partij zorgt voor het ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en uitbaten (DBFMO of Design, Build, Finance, Maintain and Operate) van infrastructuur en wordt daarvoor vergoed door de openbare diensten. ACH kan hierbij, vanuit haar ervaring, de ideale partner zijn.

In nauwe samenwerking met architecten
Gefaseerd van tekentafel tot oplevering
100% correct en efficiënt project management
Meer dan 30 jaar ervaring

Waarom?

Het bouwgebeuren staat onder grote financiële druk. Allemaal willen ze zich van elkaar onderscheiden. Hetzelfde geldt voor architecten. Het streven naar nichemarkten is daarom een bewuste strategische keuze van ACH. Publieke zwembaden en sportzalen, sociale woningbouw en schoolinfrastructuur zijn de sectoren waarop wij de nadruk leggen. Die keuze is gegroeid uit de ervaring, die intussen al bijna dertig jaar werd verworven. In die periode werden ook stevige contacten gelegd met andere vertegenwoordigers van het bouwteam.

Wat?

Zwembaden in Kortrijk, Zwevegem, Hasselt, Brugge, Gent, …, het gemeentelijk, administratief centrum in Herent, sociale woningprojecten in Brugge, Oostende, Roeselare, Poperinge, … Het zijn maar enkele van de projecten die door ACH in allerlei vormen van design & build werden gerealiseerd. In nauwe samenwerking met architecten en studiebureaus werden deze projecten geleidelijk opgebouwd vanaf de (virtuele) tekentafel tot aan de oplevering, waarbij steeds alle aspecten van het bouwgebeuren – wensen van de klant, efficiëntie, betaalbaarheid, onderhoud,… – nauwlettend worden opgevolgd.

Wie?

ACH is steeds op zoek naar de juiste partners voor elk project. Architecten en studiebureaus die interesse hebben kunnen steeds contact opnemen met Jeroen Billiet voor meer informatie.

OVER ACH

Met meer dan 400 gerealiseerde projecten voor de overheid en bedrijven is ACH een gespecialiseerd bouwadviseur.

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van