Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Partners

LAGO, het woord doet u misschien wegdromen naar Italiaanse meren, maar zo ver hoeft u het echt niet eens te zoeken. Want LAGO, dat zijn ook de zwemparadijzen die verspreid liggen over heel België, de zwembaden waar je kopje onder kan gaan in wildwaterbanen of gewoon je conditie op peil kan houden in de (Olympische) baden.

En u wist het misschien niet, maar ACH zit helemaal verankerd in die LAGO-zwemparadijzen. Dat is al zo van toen er van de naam LAGO nog geen sprake was. Samen met de andere partners werkt ACH immers voortdurend aan de realisatie van die zwembaden. Dat gebeurt (bijna) altijd onder de vorm van een DBFMO-project waarvan ACH het bouwgedeelte voor haar rekening neemt.

Kijk dus de volgende keer, als je een duik neemt in één van de LAGO-zwembaden ook even rond, want voor je je borst kan nat maken, komt er dus heel wat bij kijken.

Als u nog nooit van RSC Anderlecht (RSCA) heeft gehoord, bent u waarschijnlijk afkomstig uit een ver werelddeel of zegt voetbal u nog minder dan niks. Maar wat u misschien niet weet, is dat er ook een RSCA Futsal is. Zaalvoetbal - of futsal dus - kent momenteel een gestage opgang in België en de rest van de wereld. Geen wonder, als je ziet hoeveel actie en kracht er van die sport uit gaat. En elke veldvoetbalploeg die naam waardig, probeert ook een futsalploeg aan zich te binden. Bovendien krijgt futsal ook steeds meer aandacht in de media.

Dat RSCA Futsal niet zomaar een doorsnee team is, moge duidelijk worden aan het feit dat ze in 2023 deelnamen aan de final four van de champions league. Dat betekent dus dat deze ploeg meedoet aan de top van Europa. ACH is dan ook apetrots dat wij ons partner mogen noemen van RSCA Futsal, hetgeen zich onder meer uit door ons logo dat in volle glorie op de shirts van de ploeg prijkt.

In het (Belgische, maar ook het Europese) basketball is Filou Oostende een huishoudnaam geworden. Ook daartoe dragen wij ons steentje bij door de ploeg te sponsoren. Dat ze het zo goed doen en steeds weer aan de Belgische top staan, is dus ook een heel klein beetje aan ACH te danken. En ook daar zijn we fier op.

OVER ACH

Met meer dan 400 gerealiseerde projecten voor de overheid en bedrijven is ACH een gespecialiseerd bouwadviseur.

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van