Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

In samenwerking met bouwbedrijf Floré

Open wervendag - 26 mei 2024

Renovatie en uitbreiding van stedelijke basisschool Edison in Hoboken

Onderwijzersstraat 5-13, 2660 Hoboken (Antwerpen)

Kleuterschool Edison

Basisschool Edison zijn twee scholen in één: een kleuterschool en een lagere school. Beiden hebben een eigen inkom en kunnen afzonderlijk van elkaar functioneren. Toch vormen beiden scholen qua materiaalgebruik en sferen één geheel.

Momenteel bevind je je in de kleuterschool. Hier zullen binnenkort dagelijks zo’n 200 peuters en kleuters vertoeven, verdeeld over 8 leslokalen. Wat je misschien al is opgevallen, is dat de ruimtes hoog en ruim aanvoelen. Dit komt niet alleen door het schuine dak, maar ook door op een slimme manier ruimtes te combineren: de refter en gangen zijn samengevoegd waardoor er één genereuze ruimte ontstaat die niet als gang aanvoelt, maar vooral als aangename, huiselijke verblijfsruimte. Door veel gebruik te maken van zachte kleuren en warme materialen als hout, wordt dit idee van huiselijkheid nog meer onderstreept.

 

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van