Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

CBO 2007: 40 sociale aanleunappartementen bij WZC De Zilverberg

Om het tekort aan sociale woningen voor senioren op te vangen, bouwde De Mandel 40 sociale aanleunappartementen naast het Woon- en Zorgcentrum De Zilverberg in Roeselare. De aanleunappartementen werden in 4 losse blokken gebouwd die allen de groene en open omgeving respecteren. Elke blok bestaat uit 10 appartementen. De appartementen op de 2de verdieping genieten van een ruim dakterras.

Architectenbureau Vaneeckhout voorzag tevens 42 ondergrondse parkeerplaatsen en langs de toegangsweg naar de appartementen werden nog eens 23 parkeerplaatsen voor bezoekers voorzien. Per 2 blokken van in totaal 20 appartementen is een gemeenschappelijke verticale circulatie voorzien waar de trappenhal en lift zich bevindt die doorloopt tot in de ondergrondse parkeerplaatsen. De aanwezigheid van een lift garandeert dat alle appartementen door rolstoelgebruikers gebruikt kunnen worden.

Project uitgevoerd in het kader van de CBO-procedure van de VMSW van 2007, waardoor sociale woningen sneller kunnen gerealiseerd worden.

Locatie

Roeselare

Sector

Appartementen/Woningen, Zorgsector

Bouwheer

De Mandel

Architect

Architectenbureau Vaneeckhout

Bestelbedrag

€ 4,9 mio

Uitvoeringstermijn

januari 2015 - maart 2016

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van