Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Gemeentelijk Zwembad Grasduinen

LAGO Bredene Grasduinen zal het eerste volledig CO2-neutrale zwembad van ons land. Ook de geothermische boring tot wel 1.250 meter diep is ongezien voor ons land. Het complex is zo duurzaam dat een bezoeker amper 6 kilowattuur aan energie verbruikt. Dat is 50% minder energie per bezoeker dan bij een klassiek zwembad.

Sportclubs, verenigingen, scholen en vrije zwemmers kunnen de hele dag door baantjes trekken in het sportbad van 25 meter lang. Wie van meer avontuur houdt, kan roetsjen door de woeste wildwaterbaan van wel 85 meter lang en glijden door de triple slide. Voor de allerkleinsten voorziet LAGO Bredene Grasduinen een kinderbad met interactieve spelelementen en een instructiebad met beweegbare bodem. Buiten zwemmen zal ook mogelijk zijn in twee verschillende zwembaden, waarvan een specifiek voor kinderen. Wie meer tot rust wil komen kan verpozen in een sauna of in de warme lagune met een buitenjacuzzi die het hele jaar door open is.

Maar LAGO Bredene Grasduinen is meer dan een zwemparadijs. Op de site komt met LAGO CLUB een fitness van liefst 520 m² met danszaal en spinningruimte. Buiten kan je padellen (4 courts) en tennissen (1 court), volleyballen en basketten. Kinderen, die liever niet zwemmen, kunnen zich ook uitleven in een unieke binnenspeeltuin. Na een sportieve en plezante namiddag kan je nadien iets eten of drinken in de LAGO-Bistro, met ruime terrassen met zicht op de vijver.

Locatie

Bredene

Sector

Sport/Cultuur

Bouwheer

Gemeente Bredene / Farys - TMVW

Architect

Architectenbureau Artabel

Bestelbedrag

€ 14,3 mio

Uitvoeringstermijn

september 2023 - ...

Foto's

april

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van