Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Sportzaal Campus Spoor-West

De scholencampus, die vzw Sint-Goedele in het voormalige West Office Center aan de Verheydenstraat in Anderlecht had ondergebracht, had ook nood aan een sportruimte. In 2017 startten de werken voor de bouw van een sportzaal en ondergrondse parking op de site, naar een ontwerp van A2D Architecture 2 Design. Na ongeveer één jaar waren de werken afgerond.

De leerlingen kunnen nu gebruik maken van een sportzaal van 864 m² en twee polyvalente ruimtes van elk 100 m². Het sportcomplex beschikt daarnaast over ruime kleedruimtes en sanitair. De parking met 47 autostaanplaatsen laat de bezoekers toe om hun auto kwijt te kunnen. Na de schooluren wordt de sportinfrastructuur en ondergrondse parking ter beschikking gesteld aan externen, waar verschillende sportclubs nu al dankbaar gebruik van maken.

Locatie

Anderlecht

Sector

Onderwijs, Sport/Cultuur

Bouwheer

Sint-Goedele Brussel vzw

Architect

A2D Architecture 2 Design

Bestelbedrag

€3,4 miljoen

Uitvoeringstermijn

augustus 2017 - oktober 2018

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van