Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Zwembad/Sportcentrum Lago Rozebroeken

Het paradepaardje van de Lago-zwembaden en de S&R Group huisvest een uniek Olympisch sportbad, een recreatiebad met wildwaterbanen, glijbanen, een golfslagbad en water-speeltuin, buitenbaden en uitgebreide wellnessmogelijkheden. De twee beweegbare bodems maken het mogelijk om met een druk op de knop in een paar minuten tijd een zone voor watergewenning en initiatie, schoolzwemmen of gewoon zwemmen te creëren.

Maar daar blijft het niet bij. Er zijn nog topsportfaciliteiten met maar liefst drie sportspecifieke zalen waarin je terecht kan voor zaal- en mini-voetbal, hockey, badminton en korfbal. De omnisporthal is opsplitsbaar in drie units, biedt ruimte aan volleybal, tennis, basketbal, badminton, gymnastiek, zaalvoetbal,... De derde zaal, een dans- en vechtsportzaal, kan opgedeeld worden in twee comfortabele delen met akoestische scheidingswand.

Locatie

Gent

Sector

Sport/Cultuur

Bouwheer

S&R-Group, Stad Gent

Architect

Artabel

Bestelbedrag

€ 22 mio (bouw)

Uitvoeringstermijn

augustus 2010 - juni 2012

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van