Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

In samenwerking met Vanhout nv

Open wervendag - 26 mei 2024

Zwembad Grasduinen

Duinenstraat , 8450 Bredene

Speelpunt

Het Speelpunt is een grote meerwaarde voor het LAGO-centrum. Er is een uniek circulatieconcept ontwikkeld waarbij de speeltuin, die zich over drie niveaus uitstrekt, verweven wordt met de bistro.

Een groot klimrek, centraal in de horeca ruimte, verbindt alle niveaus. Elk niveau krijgt zijn eigen sfeer en comfort, afgestemd op de specifieke doelgroep.

  • De speelzone voor peuters sluit aan bij de bistro. Ze zal bestaan uit een speelhuisje dat verwerkt zit in de klimtoren
  • Voor kleuters en jonge kinderen is er een speelkelder met talloze verschillende activiteiten: Playmobil, Sisyfox, Lego, Speleobox, kinderdisco, etc.
  • Voor jongeren is er een wedstrijdparcours, airhockey, basketbal, etc.

Door dit concept kunnen ouders en grootouders zich in de bistro nestelen en toch voldoende contact houden met de spelende kinderen. Ze hoeven niet in de grote drukte te zitten en kunnen aldus van enige rust genieten.

Buiten wordt er nog een grote, natte buitenspeelzone voorzien. Die wordt ingericht als speelkreek. Tijdens de wintermaanden kan de kreek worden leeggelaten en kan ze gebruikt worden als droge zandspeeltuin.
 

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van