Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

In samenwerking met Vanhout nv

Open wervendag - 26 mei 2024

Zwembad Grasduinen

Duinenstraat , 8450 Bredene

Fitness & sportvelden

We voorzien een ruime fitness van 520 m². Op de verdieping bevindt zich een toestellenzaal van 280 m². Die heeft door zijn verhoogde ligging ruim zicht over zowel het omliggende park als op de binnenbaden. LAGO biedt een zeer uitgebreide fitnessaccommodatie aan met Technogym-toestellen, waarmee een gepersonaliseerd trainingsparcours kan worden afgelegd.

De fitness omvat verder nog 2 sportzalen:

  • Een danszaal van ongeveer 100 m², aansluitend aan de toestellenzaal. Ze wordt gebruikt voor groepslessen zoals dans, yoga en taichi.
  • Een spinningzaal van 73 m² op kelderniveau zodat ze goed akoestisch is afgeschermd. In deze zaal komen een 20-tal kwaliteitsvolle fietsen en een geluids- en lichtinstallatie.

De bestaande sportterreinen (beachvolleybal, multisport en tennisterrein) worden gehergroepeerd aan de noordoostzijde van het park tot een samenhangende sportcluster. Ook deze sportinfrastructuur wordt ingebed in het duinenlandschap.

De sportvelden worden uitgebreid met 4 padelterreinen en een calisthenics.
 

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van