Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

CBO nr 11: 26 woningen met ondergrondse parking

Op 17 augustus 2020 startte A C H Bouw met deze werf, waarbij zesentwintig sociale woongelegenheden werden opgericht in het kader van de Constructieve Benadering van Overheidsopdrachten (CBO), zoals uitgeschreven door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Architectenbureau Groep III zorgde voor een passend ontwerp. De Brugse Maatschappij voor Huisvesting baat de woningen uit.

Er werden drie meergezinswoningen gebouwd rond een autovrije, groene en gemeenschappelijke tuin. Deze groene zone sluit visueel aan met het achterliggende natuurgebied van de Gemene Weidebeek. Het grootste gebouw bevat 20 appartementen en wordt haaks op de Astridlaan ingeplant. Bewoners kregen een ondergrondse garage. Voor bezoekers werden er bovengronds parkeerplaatsen voorzien die enkel toegankelijk zijn vanaf de Astridlaan.

De werf werd opgeleverd op 7 juli 2022.

Locatie

Assebroek (Brugge)

Sector

Appartementen/Woningen

Bouwheer

Brugse Maatschappij voor Huisvesting

Architect

Groep III Architecten

Bestelbedrag

€ 4,1 mio

Uitvoeringstermijn

augustus 2020 - juli 2022

Foto's

juli 2021

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van