Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Project Passage: 21 sociale woningen + gemeenschapszaal

Van de eenentwintig appartementen zijn er zes met één slaapkamer, twaalf met twee slaapkamers en drie geschikt voor andersvaliden. Alle appartementen beschikken over een groot terras of private buitenruimte, een lift en een inloopdouche. Bij de appartementen zijn ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen voorzien en ook bovengronds zijn er nog een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers.

Maar daar blijft het niet bij. In 2011 kocht de toen nog zelfstandige gemeente Waarschoot de klaslokalen van de jongensschool, inclusief de turnzaal en de Kring. De turnzaal, ondertussen omgebouwd tot foyer, en de multifunctionele zaal de Kring blijven eigendom van de gemeente en in het nieuwe gebouw is nog extra publieke ruimte voorzien. Er werden een kook- en cateringklas, drie extra bergingen aan de Kring, een sanitair blok en een gemeenschapszaal van 90 vierkante meter voorzien.

Locatie

Waarschoot

Sector

Appartementen/Woningen

Bouwheer

Meetjeslandse Bouwmaatschappij voor Volkswoningen

Architect

Kathy Locy - Reinald Verleye

Bestelbedrag

€ 3,9 mio

Uitvoeringstermijn

november 2019 - juli 2021

Foto's

juli 2021

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van