Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Bio-Planet en Group Academy Colruyt

Aan de Egide Van Ophemstraat opende Colruyt een eerste Bio-Planet in het Brusselse. Op een winkeloppervlakte van 650 m² vinden klanten het volledige assortiment van 6.500 producten, zowel voeding als niet-voeding.

Bio-Planet Ukkel werd met duurzame technieken en materialen gebouwd. Het groendak zuivert bijvoorbeeld de lucht en zorgt voor meer biodiversiteit. Verder is er extra isolatie voorzien en ligt het energieverbruik 30 % lager dankzij de ledverlichting.

Boven de Bio-Planet opende ook een Colruyt Group Academy de deuren. De vestiging in Ukkel heeft 2 professioneel uitgeruste keukens en 4 gezellige workshopruimtes. CGA biedt tal van workshops om in een ongedwongen sfeer nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. Deelnemers kunnen samen met vrienden of familie bijvoorbeeld komen proeven tijdens een initiatie gin, zich laten verrassen door zeewier op het bord of deelnemen aan een naaiatelier.

Locatie

Ukkel

Sector

Kantoren/Industrie

Bouwheer

Colruyt

Architect

Colruyt

Bestelbedrag

€ 2,2 mio

Uitvoeringstermijn

oktober 2015 - oktober 2016

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van