Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Globale renovatie van gebouw Modelwijk 3

Zware renovatie van 96 naar 64 appartementen.

Het gebouw wordt ontdaan van asbest, volledig gestript (gevels, daken, binneninrichting en -afwerking, technische installaties) en de loopbruggen en brandtrap worden vervangen door nieuwe betonnen elementen. De ruwbouw wordt voorzien van nieuw aluminium schrijnwerk (3-kamerprofielen, HR-beglazing); achter composiet gevelpanelen wordt hoogwaardige isolatie aangebracht; en de dakbedekking wordt gerenoveerd met extra thermische isolatie.

Renovatie en reorganisatie van het interieur van de appartementen met bijzondere aandacht voor thermische en akoestische isolatie.

Volledige renovatie van de technische installaties met gecentraliseerde productie van warmte en sanitair warm water met distributie naar de appartementen. Gecentraliseerd, gesloten ventilatiesysteem (systeem D) met toevoer- en afvoerkanalen met warmteterugwinning. Nieuwe elektrische en sanitaire installaties en vervanging van alle apparatuur. Afwerking van gemeenschappelijke ruimtes en appartementen (akoestische/thermische isolatie van vloeren en vloerbedekking op zwevende dekvloer; wandbekleding en verlaagde plafonds; binnenschrijnwerk en schilderwerk).

Locatie

Laken

Sector

Woningbouw

Bouwheer

De Lakense Haard

Architect

Tijdelijke maatschap Archi+I | A33 | Jan Maenhout | Vanden Bergh

Bestelbedrag

€ 14 mio

Uitvoeringstermijn

november 2022 - ...

Foto's

september 2023

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van