Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Renovatie en uitbreiding van de middelbare school Plurielle Maritime

Dit project omvat de aanpassing en uitbreiding van een bestaand kantoorgebouw en de modernisering van de hangar om er de sporthal en de speeltuin in onder te brengen.

Het betreft zowel lichte als zware renovatie, sloop (hangar) en nieuwbouw (sporthal). Deze diversiteit betekende dat het noodzakelijk was om een bedrijf van een zekere omvang in te schakelen, zoals A C H Construct. Bovendien vereist renovatie, vooral in een bewoonde omgeving, een nog strakkere coördinatie dan nieuwbouw. De werkzaamheden uitvoeren terwijl er vervuilde grond aanwezig is, maakt het project nog complexer.

De verschillende fasen van het project volgen elkaar in de tijd op en de verschillende vakmensen volgen een nauwkeurig tijdschema om elk nieuw schooljaar nieuwe klassen te kunnen openen volgens het vooraf vastgestelde programma. De verschillende fasen zijn onderling afhankelijk en mogen geen vertraging oplopen. Coördinatie tussen de verschillende spelers is essentieel en zal op geen enkele manier verwateren.

Het project is er ook op gericht om de principes van de circulaire economie zo effectief mogelijk toe te passen. A C H Construct heeft een visie op zowel de kwaliteit van de afvoer en opslag als het in situ hergebruiken van materialen en apparatuur naar wens.

Locatie

Sint-Jans-Molenbeek

Sector

Onderwijs, sport/cultuur

Bouwheer

Pouvoir Organisateur Pluriel

Architect

&Sens Architecture

Bestelbedrag

€ 4,5 mio

Uitvoeringstermijn

Maart 2022 - ...

Foto's

juli 2023

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van