Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Renovatie Venezuelatorens

Ze zijn van veraf te zien, maar de torens waren verouderd en niet goed geïsoleerd. Toren 2 werd volledig gestript. Dat wil zeggen dat de buitenmuren en draagmuren nog recht stonden. De rest werd gesloopt.

De torens zijn erfgoed. Daarom zien ze er na de renovatie ongeveer hetzelfde uit aan de buitenkant. Er werd gekozen voor een gevelsteen die heel erg lijkt op de vorige. De binnenkant is volledig nieuw: nieuwe keukens, badkamers, binnendeuren. De indeling van de appartementen bleef ongeveer hetzelfde. Alleen werd ervoor gezorgd dat de woningen met eenzelfde aantal slaapkamers boven elkaar liggen. Bijzonder zijn de terrassen. Het kleine terrasje werd vervangen door een berging tussen keuken en badkamer. De grote terrassen kregen vouwdeuren en werden zo wintertuin.

Locatie

Antwerpen

Sector

Appartementen/Woningen

Bouwheer

Woonhaven Antwerpen

Architect

POLO Architects

Bestelbedrag

€ 15,1 mio

Uitvoeringstermijn

maart 2014 - mei 2017

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van