Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Ontwerp en bouw van het techniekhuis

In 2014 werden de kantoorruimtes en het centraal magazijn van het Techniekhuis heringericht. Tien jaar later volgt nu de tweede fase met de vernieuwing van de rest van de site. 

Op het terrein worden nieuwe facilitaire werk- en opslagruimtes gebouwd en dat in een compact gebouw. In het Techniekhuis zullen zo’n driehonderd stadsmedewerkers aan de slag zijn. Onder meer de diensten logistiek, openbare werken, feestelijkheden, gebouwen en de groendienst worden er ondergebracht. De compacte structuur en energiezuinige én fossielvrije installaties moeten er ook voor zorgen dat het verbruik op de nieuwe site fors verlaagd wordt.

Om de waterhuishouding te verbeteren, wordt ook de riolering afgekoppeld en komen er waterinfiltratiezones. De site krijgt een groen karakter en er wordt voorzien in laadpalen en een grote fietsenpool. De bestaande structuur wordt overigens ingepakt met geïsoleerde gevels, vloeren en dak.

In het nieuwe kantoorblok worden eveneens nieuwe kleedkamers gecreëerd. Onder de bestaande structuur komen ateliers en opslagplaatsen. 

Locatie

Sint-Niklaas

Sector

Kantoren/Industrie

Bouwheer

Stad Sint-Niklaas

Architect

Fynk architecten

Bestelbedrag

6,7 mio EUR

Uitvoeringstermijn

oktober 2023 - ... (43 maanden)

Foto's

mei 2024

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van