Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Zwembad Lago Club Fit / Binnenspeeltuin + sportzaal "Speel"

Het nieuwe zwembad aan de Bekaertstraat in Zwevegem werd in amper 16 maanden gebouwd. Daarvoor sloot de gemeente Zwevegem in 2015 een samenwerkingsovereenkomst met de stad Kortrijk. Gemeente en stad besloten om met S&R als private partner twee zwembadcomplexen te bouwen. De uitbating gebeurt onder de naam Lago. Bedoeling is dat de twee zwembaden elkaar aanvullen.

Het gebouw herbergt een zwembad van 25 op 25 meter met verstelbare bodem, een kinderbad met enkele speelelementen, een sauna en een warme lagune met een constante temperatuur van 34 graden. Maar je kan er méér dan enkel maar zwemmen: in hetzelfde gebouw werden ook een fitnesszaal, spinningruimte en een polyvalente zaal voorzien.

Het oude zwembad werd heringericht tot deels een nieuwe sporthal en een avontuurlijk indoor speelplein voor kinderen tot veertien jaar.

Locatie

Zwevegem

Sector

Sport/Cultuur

Bouwheer

S&R Group / Gemeente Zwevegem

Architect

Artabel

Bestelbedrag

€ 7,3 mio

Uitvoeringstermijn

februari 2017 - december 2018

Foto's

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van