Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Basisschool De Molen: Renovatie en uitbreiding

Het bestaande schoolgebouw wordt grondig gerenoveerd tot een hedendaagse lagere school voor 300 leerlingen. Enkele bijgebouwen van de school worden afgebroken, om plaats te maken voor een nieuwbouw refter en administratieve vleugel, en 4 grote speelplaatsen. De bestaande sporthal wordt gerenoveerd. Op het parkeerterrein achter de school (zijde Jozef Cardijnstraat) wordt de school uitgebreid met een nieuwbouw kleuterschool voor 200 kleuters, met een eigen speelplaats, beweegruimte en refter.

Het project omvat een groot deel nieuwbouw en een ongeveer even groot deel renovatie, waarbij alle buitenschrijnwerk, technieken en afwerkingen vernieuwd worden, vertrekkende van een gestripte ruwbouwbasis. Het project beoogt een instapklare school, inclusief vast meubilair, verhardingen en groenaanleg.

Locatie

Hoboken (Antwerpen)

Sector

Onderwijs

Bouwheer

AG Vespa

Architect

Korteknie Stuhlmacher Architecten bv

Bestelbedrag

€ 9,5 mio

Uitvoeringstermijn

juni 2021 - ...

Foto's

februari 2024 (omslagfoto: Hayat Barich)

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van