Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
ACH Build - Bouwaannemer Brussel

Verbouwing bestaande gebouwen tot architectenkantoor en appartementen

Transformatie van een voormalig douanegebouw in een creatieve multifunctionele hub waar mensen kunnen werken, creëren en wonen rond een gemeenschappelijk groen binnengebied. Het gebouw zal ook het toekomstige kantoor van de architecten huisvesten. Er wordt gemikt op het zo veel mogelijk behouden van het oorspronkelijke gebouw, waarbij we een extreem duurzame benadering volgen in de kwaliteit van leven en werken, in gebruikte materialen en in energie. Bovendien is het de bedoeling de relatie met de buurt te versterken door op de begane grond sociale ruimten te creëren die gebruik maken van de nieuwe groene binnenruimte en waar evenementen kunnen worden gehouden.

Onderscheiding: Het project heeft de Renolab Award gekregen van Renolution (april 2023) als antwoord op een projectoproep voor zeer circulaire renovaties van Brussels architecturaal erfgoed.

Locatie

St-Jans-Molenbeek

Sector

Woningbouw / Kantoren

Bouwheer

Meymo (A2D Architecture 2 Design)

Architect

A2D Architecture 2 Design

Bestelbedrag

€ 2,6 mio

Uitvoeringstermijn

september 2023 - ...

Foto's

3D-beelden

Details van dit project

Contact

Administratieve Zetel

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Postadres

Humaniteitslaan 292
1190 Vorst

info@achbuild.be
+32 (0)3 238 69 66

ACH Bouw

Alle rechten voorbehouden

Trotse partner van